Raapustuksia kehittyvän yhteiskunnan puolesta Kirjoituksia ensisijaisesti tietoyhteiskunnan kehitykseen, luonnon- ja eläinsuojeluun, sekä kansalaisoikeuksiin liittyvistä aiheista.

Piraateille kova menestys gallupissa

Puoluetoverini Harri Kivistön innoittamana julkaisenpa minäkin gallupin johon olen törmännyt. Tai pikemminkin törmäsin aikoja sitten, tuloksien kertymistä olen uteliaisuudella seurannut siitä asti kun ääniä oli alle tuhat. Kuvankaappaus on napattu sivustolta, jossa on rekisteröityneitä käyttäjiä noin 16 000, vastaajia tällä hetkellä 2541 eli suurempi otanta kuin perus gallupeissa. Sivusto on toki suunnattu Internetiä aktiivisesti käyttäville, joten se selittäköön Piraattipuolueen suuren suosion, vaan hei, eiköhän Internetiä aika aktiivisesti käytetä jo melkein kaikkialla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän petrilagus kuva
Petri Lagus

Ja gallupparaati jatkuu. Piraattipuolue kasvaa ja mieliala nousee päivittäin. Soinikin iski NATO kortilla gallupeille uutta haastetta. Nouseeko kannatus sotilasliittoon tähtäävällä puolueella, vai sataako se Piraattien laariin?

Jukka J. Rintala

Nyt on IPU kyllä pohjalla. Ei hyvä tämä tilasto.

Toivottavasti Soinin Nato-skitsoilu kasvattaa IPU:n kannatusta.

Käyttäjän petrilagus kuva
Petri Lagus

Luulisin tasaisen valuman yli reunojen valuvan varmaankin kaikkiin paitsi eduskuntapuolueiden laariin.

Käyttäjän JoannaKurki kuva
Joanna Kurki

Eiköhän tuonkin kannatuslaskelman kanssa tulisi toimeen. Kieltämättä persujen osuus hirvittää, muta minkäs sille tekee jos ihmiset heitä haluaa äänestää.

Käyttäjän timore kuva
Olli Kopakkala

Vielä kun saisi Jonnet äänestämään :).

Käyttäjän palmulehto kuva
Pasi Palmulehto

Jonneilla ei taida riittää ikä.

Toimituksen poiminnat