Raapustuksia kehittyvän yhteiskunnan puolesta Kirjoituksia ensisijaisesti tietoyhteiskunnan kehitykseen, luonnon- ja eläinsuojeluun, sekä kansalaisoikeuksiin liittyvistä aiheista.

Tietoa minusta

Tietoa minusta

Osa tuntee minut nimellä Pasi P. Palmulehto, ehkä jopa suurempi osa nimimerkillä Scoffa.

Mutta kuka on Scoffa? Siitä koitan mieluusti valaista nyt ja toivon että minulta myös jatkossa kyseltäisiin paljon kaikkea jota voisin tänne myöhemmin lisätä. En ole ikinä ollut erityisemmin omasta elämästäni toisille jaaritteleva, joten on vaikea yht'äkkiä pohtia mitä kaikkea lukija voisi haluta kuulla.

Muutamia lisätietoja minusta ja perheestäni:

  • Perheeseen kuuluu lisäkseni vaimo, kolme lasta ja koira.
  • Asumme omakotitalossa, vuokralla, tavoitteena tulevaisuudessa ostaa kyseinen torppa.
  • Toimin Piraattipuolueen puheenjohtajana.
  • Ennen PP:tä minulla ei ole mitään virallista poliittista taustaa.
  • Olen työssäoppinut IT-ylläpitäjä/asiantuntija sekä ollut taannoin myös alan pienyrittäjä.
  • Osaan enemmän tietokoneen ohjelmointikieliä kuin puhuttavia kieliä.

Olen ehkä katsonut liikaa MacGyveria lapsena (ja aikuisena), sillä minulle on pinttynyt tietynlainen luonteenpiirre tai tapa siitä, että mikäli joku muu osaa tehdä jonkin asian, kykenen minäkin pienellä harjoittelulla. Tämä ei tietenkään päde jokaiseen asiaan, esimerkiksi taidemaalaamista tai lasinpuhallusta tuskin voi oppia hetkessä, mutta korjaan itse lähes poikkeuksetta autoni, teen rakennushommia, korjaan rikkinäiset koneet, hitsaan, maalaan ja nikkaroin. Toisinaan on hyvä tuntea pystyvänsä tekemään käsillään jotakin, josta on jälki nopeasti nähtävissä. Monissa tekemisissäni pyrin täydellisyyteen, toisinaan silloinkin kun kannattaisi jo lopettaa. Olen avomielinen kehittävälle keskustelulle sekä kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista hyvin laajalla skaalalla. Vaikka yksinä tärkeimpinä onkin Piraattipuolueen agendan mukaiset asiat, eivät mielipiteeni suinkaan rajoitu niihin.

Se mitä tänne kirjoitan, edustaa ensisijaisesti omia näkemyksiäni. Ne saattavat monilta osin olla täysin yhtenevät Piraattipuolueen tavoitteiden kanssa, mutta eivät rajoitu niihin.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

Toimituksen poiminnat